Gezelschapsspelletjesavond

gezelschapsspelMei is wellicht één van de feestelijkste maanden: moederdag, communies, vormsels en misschien nog wel enkele andere feestelijkheden.

 

Met de LETSkern willen we het daarom wat eenvoudig houden: een gezelschapsspelletjesavond! Let wel, dit kan ook heel feestelijk zijn hoor!

Datum: vrijdag 16 mei

Plaats: De Barlaban

Tijdstip: 19.30 uur nieuwe leden

             20.00 uur oud gedienden 

Mee te brengen: een gezelschapsspel dat je dolgraag wil spelen met anderen

 

Onze activiteit in juni is wel van een ander kaliber: We organiseren een echte LETSruilbeurs.

Werkwijze: je zoekt thuis naar alle (nog bruikbare) brol die jij niet meer kan of wil gebruiken, je denkt na hoeveel wieltjes je hiervoor wil vragen.

Je schrijft je in om deel te nemen aan onze beurs (inschrijven enkel via mail: letsroeselare@gmail.com). Je krijgt van ons dan een dubbel bonnetje, als je iets verletst aan iemand anders, schrijf je de naam en de letscode van die persoon op en het aantal verschuldigde wieltjes. Je geeft dit bonnetje aan de nieuwe eigenaar en maakt ook een bonnetje voor jezelf op. Afhankelijk van de internetmogelijkheden kunnen er ter plaatse wieltjes overgeschreven worden.

Voor niet-letsers is het interessant dat je er misschien ook een bedrag in euro's opplakt.  Nog vragen? Mail ons gerust of spreek ons aan op het volgende kLETSkaffee.