kLETSkaffee 17-11-2013

india workshop 

Jupla, het is weer zover, ons volgend kLETSkaffee komt er weer aan!

 

Deze keer niet op vrijdag maar wel op zondag 17/11 en dit in zaal Ten Elsberge in Roeselare.
  Onze sympathieke medeletsers Inge, Ingrid, Marleen en Renilde nemen ons mee op een culinaire reis naar het kruidige India.

Deze 4 talentvolle koks zullen ons in een workshop wegwijs maken in het vegetarisch koken geïnspireerd door de Indische keuken.  
Ingrid maakt smakelijke dal met rijst, bij Marleen kun je terecht voor een heerlijke spinazie met paneer (kaas) en Renilde zorgt voor de lekkere bijgerechten pappadum, mangochutney en chai (thee).  Ook de kinderen kunnen bij Inge terecht om geurige Indische soep klaar te maken. 

 

Je kunt kiezen om aan de workshop deel te nemen of gewoon al dat lekkers komen proeven samen met je gezin.

 

Praktisch:

De workshop start om 9u30. Voor de workshop betaal je 60 wieltjes + de prijs hieronder voor de maaltijd.  Breng zeker een schort, een keukenmes (indien mogelijk met naam), een snijplank, 2 keukenhanddoeken en potje voor de restjes mee.  
Opgelet: het aantal deelnemers aan de workshop is beperkt tot 15 volwassen deelnemers.* 

De prijs voor de overheerlijke lunch (soep – hoofdgerecht – thee) is voor de volwassenen: € 7, voor -12 jarigen € 3,50 en voor de allerkleinsten (-6 jarigen) gratis. Vanaf 11u30 worden jullie verwacht.
*Adres: Ten Elsberge – Mandellaan 101 – Roeselare

 

Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Dit kan op het mailadres: lets.roeselare@gmail.com.  Vermeld zeker of je komt koken of enkel eten en met hoeveel je komt eten.  Daarna hoef je enkel nog het bedrag over te schrijven op het Letsrekeningnummer: BE93 6528 2986 2667 met vermelding 'Veggie maaltijd'.
  Van zodra wij jouw betaling ontvangen, is je inschrijving definitief.En indien je aan de workshop deelneemt, zeker niet vergeten om ook de wieltjes over te maken aan de wielwinkel (code 102).

Het wordt weer een supergezellige LETSdag met verrukkelijke gerechten in een zondagse sfeer.
  Dit alles overgoten met een Indisch sausje!